Szia, mi vagyunk a The Reel Crew, azaz Edit és Tibi. Mi, a  The Reel Crew egy két fős stáb vagyunk, 15 éve készítünk mozgóképet. Gyártottunk már megszámlálhatatlanul sok imázs, mood, céges videót, reklámfilmet, vírusvideót és még egy egész estés játékfilmet is, Amerikától kezdve Kínáig számos országba.

1996-ban indítottuk első Youtube csatornánkat Broadtest néven, ahol filmezéssel, tutorial videókkal videópályázatokkal és tech tesztekkel is foglalkoztunk. A The Reel Crew folytatja a tematikát, kiegészítve a sort néhány egyéb Reellel, aza tekerccsel.

Célunk, olyan formabontó youtube videók készítése, ami amellett hogy szórakoztató, informatív és oktató jellegű is.

Számtalan offline szakmai oktatás és előadás áll már mögöttünk, mely mind a videózás mikéntjével kapcsolatos, forgatástól az utómunkáig. A számos egy napos workshoptól kezdve egy fél éves és egy egy éves videós oktatást is tatottunk már. Bár a fő kommunikációs felületünk a youtube, a The Reel Crew célja a minőségi tartalomgyártás és szórakozás platformtól függetlenül.

A The Reel Crew szerelem, hobbi, és munka, azaz minden, ami mi vagyunk.

Amennyiben további kérdéseid vannak velünk, a csatornánkkal, vagy a munkánkkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot a „Kapcsolat” menüpontban.
Köszönjük, hogy velünk vagy!

Üdv:
Edit&Tibi