_trc20231

Rólunk

Ezek vagyunk a közösségi felületeken…

Mi, a The Reelcrew egy magyar videós csapat vagyunk, amely 16 éve foglalkozik videók és filmek gyártásával. A csapat két tagja, Edit és Tibi, számos tartalmat készített már, amelyek között megtalálhatók a videós technikákról, filmekről és sorozatokról szóló videók, ugyanúgy, mint a különböző eszközök, kamerák, telefonok, és szoftverek bemutatói.

A csapatunknak van egy YouTube csatornája, amelyen megtalálhatók videóink. Emellett jelen vagyunk az Instagramon, Threads-en és a Twitch-en is. Tibi rendszeresen tart előadásokat és workshopokat, amelyeken megosztja tapasztalataikat és tudásunkat a videózásról és a filmkészítésről.

Számos ismert magyar és külföldi személyiséggel dolgoztunk már együtt, és számos nagyvállalatnak készítettünkk már reklámokat és promóciós videókat is. Ezen kívül nem csak a filmkészítéssel foglalkozunk, hanem filozófiai és társadalmi témákkal is, amelyeket a videóinkban feldolgoznunk.Harcolunk az infuenszerek által bemutatott hamis világkép ellen, mely melegágya a fiatalok önkép problémáinak ugyanúgy, mint az internetes zaklatásnak.

Egyediségünk a stílusunk, és sajátos humorunk az egyetlen állandóság internetes életünkben, és social felületeinken.

Témáink

Ezeket várhatod tőlünk…

Film

A filmek világa lenyűgöző, és számos lehetőséget rejt magában. Az izgalmas történetek, a kiváló színészi alakítások, a látványos effektek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a filmek olyan különleges élményt nyújtsanak, amelyeket nehéz elfelejteni.

Mi is imádjuk a filmeket, és szívesen osztjuk meg véleményünket róluk. Érdekességeket is szívesen mesélünk róluk, és nagyon szeretjük a stream felületek sorozatait és filmjeit is.

A magyar filmeket kimondottan kedveljük, de nagy kritikusai vagyunk. Szeretnénk, ha végre jó magyar filmek készülnének, amelyek méltóak a nemzetközi porondra is.

Tech

Imádjuk a technológiát, és mindig nyitottak vagyunk az újdonságokra. Mivel szakmnk a filmkészítés, örömmel tesztelünk, próbálunk ki és mutatnunk be tartalomgyártáshoz kapcsolódó eszközöket, 

Jó, néha elgurul a gyógyszer, így felvállalva tesztelünk olyan dolgokat is, amikhez totál nem értünk. Ennek köszönhetően már babzsákot is robbantottunk videóban…

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan tartalmakat készítünk, amelyek megnevettetnek, és amelyekkel könnyebbé teheted a mindennapjaidat. Ezért örömmel tesztelünk minden olyan új  terméket, megoldást, amiből videó készülhet.

 

Humor

Egyre kevesebb hely marad a bátor humor, a szarkazmus és a reaktív humor számára. Az emberek egyre inkább sértődékenyek, és már szinte semmivel nem lehet viccelni. Pedig az igazi humor akkor születik, ha nem kell félni a sértődéstől.

Ezeket a stílusokat folyamatosan használjuk a videóinkban, de közben figyelünk arra, hogy senki se vegye magára, és minél kevesebben sértődhessenek meg.

Hiszünk a humor univerzális gyógyítóerejében. Ezért folyamatosan dolgozunk azon, hogy olyan tartalmakat készítsünk, amelyek segítenek az embereknek nevetni, és amelyekkel könnyebbé tehetik a mindennapjaikat.

Közélet

Valljuk, hogy minden tartalomgyártónak felelőssége van abban, milyen témában, milyen stílusban és hogyan szólal meg. Ezt a legtöbben nem veszik magukra, hárítják saját kommunikációjuk felelősségét. Mi, a The Reelcrew csapata tudatosan kerüljük a nyilvános pártpolitikai állásfoglalást. Mindent és mindenkit érdemei alapján ítélünk meg. 

Fontosnak tartjuk a fiatalok mentális egészségét, fejlődését, a bullying elleni küzdelmet, az általános szabadság szentségét, a kötelességek felelősségét és az akadálymentes városok kialakítását. 

Ezeket a témákat többször fel is dolgozzuk videók formájában is.

Támogatnál?

Ha szeretnéd támogatni a munkánkat és a céljainkat, megteheted kisfiunk egészségügyi alapítványának küldött adományokkal. Az ide érkező támogatásokat CSAK és KIZÁRÓLAG az izomsorvadás kezelésére, rehabilitációjára használhatjuk fel. Köszönjük!

Együtt Marciért Alapítvány számlaszám: 11742513-21456468 (Közlemény: Adomány)

The Reelcrew @meg a kopirájt 2023