Oldalunk jelenleg átalakítás alatt áll! Ha hibát vagy anomáliát tapasztalsz, tudunk róla, csak még nem jutottunk oda. :) Türelmedért hálás köszönet!

TECH Reels

Sony Xperia 1 VI bemutató

A Sony Xperia 1 VI a Sony legújabb zászlóshajója, és számos izgalmas új funkcióval rendelkezik. Lássuk, mi változott, mi maradt a régi, és hogyan teljesít fotó és videó téren.

xperia 1 VI

Design és Méretek

A design alapjában véve nem változott. A szélei csúszásgátló bemarásokkal készültek, a hátlap pedig továbbra is texturázott üveg. Ezeket a részleteket a felhasználók kifejezetten szeretik, mivel a vékony és viszonylag könnyű telefon könnyen kicsúszhat a kezünkből. A súlya mindössze 5 g-mal nőtt, így most 192 g súlyú. A gyarapodás okát a kamerarendszerben és az akkukezelésben találjuk.

Sony Xperia 1 VI Funkciók és Teljesítmény

  • Kamera: A Sony Xperia 1 VI kamerarendszere kiemelkedő. A telefon ultra-széles látószögű, széles látószögű és telefotó objektívvel rendelkezik. A telefotó objektív képes optikai zoomra, és akár 170 mm-es fókusztávolságig is képes közelíteni. Emellett a makrófotózás is kiválóan működik.
  • Kijelző: A készülék 6,5 hüvelykesFHD+ HDR OLED kijelzővel rendelkezik, amely lenyűgöző színekkel és részletességgel bír. A képarány most 19,5:9, ami még mindig nagyobb, mint a hagyományos 16:9 arány.
  • Teljesítmény: A telefon erős hardverrel rendelkezik, amely sima futást és gyors reakcióidőt biztosít. A telefon akár két napig is kibírja egyetlen töltéssel.

Kamera és Videó

  • A főkameránál maradt a két rétegű főszenzor, amely 52 megapixeles szenzort használ 24 és 48 mm-es gyújtótávon. A fizikai teleobjektív 12 MP-es, 85 és 170 mm közötti állítható gyújtótávval rendelkezik. A nagylátószögű lencse pedig 16 mm-es gyújtótávval és 123 fokos látószöggel rendelkezik.
  • A videózáshoz a készülék 4K HDR 24, 30, 60 és 120 fps sebességeket kínál, szemfókusszal és tárgykövetéssel. Az AI segíti a fókuszt, és a telefon akár vezetéknélküli monitorként is használható sony kamerákhoz.
Xperia 1 VI

Akkumulátor és Teljesítmény

Az akkumulátoridő 23%-kal nőtt, így a két napos üzemidő valósággá vált. A processzor is szintet lépett, és a kamerát segítő AI felismeri az élőlényeket, követve mozgásukat.

Összességében a Sony új zászlóshajója egy lenyűgöző telefon, amely a fotósok és videósok igényeit kielégíti.

Sony Xperia 1 VI

Megjelenés - 9.1
Teljesítmény - 9.1
Kijelző - 10
Kamera - 9.8

9.5

Pont

MEgleő, és a változások ellenére folyamatosan jobb és jobb megoldásokkal felszerelt mobilok jellemzik a Sony-t néhány éve. A Xperia 1 VI is bőven büszkén viselheti a kreátoroknak szánt mobilok között az aranyérmet!

User Rating: No Ratings Yet !

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb