Oldalunk jelenleg átalakítás alatt áll! Ha hibát vagy anomáliát tapasztalsz, tudunk róla, csak még nem jutottunk oda. :) Türelmedért hálás köszönet!

MOVIE cikkek

Sárkányok Háza, mától ihatod is!


Sárkányok háza a tévédben és a kezedben is.

A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products és a magyarországi prémium sörfőzde, a Mad Scientist, hosszú távú licencszerződést kötött, hogy támogassa a Warner Bros. Discovery hamarosan érkező sorozatainak és filmjeinek bemutatóját. Az együttműködés kezdeteként, és a MAX magyarországi elindulásának ünnepléseként, a Mad Scientist két kézműves sört alkotott, amelyek az HBO Sárkányok háza című sorozat fő mondanivalóját hirdetik: Mindenkinek választania kell. A megállapodást a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products helyi ügynöksége, az Elc Brands támogatja.

Zöld Tanács (Green Council)

Ez a friss, 6,3%-os, zöldes-ködös kinézetű New England pale ale azokat ihlette, akik II. Aegont támogatják jogos örökösként. Ideális választás az elsőszülött fiú rajongók számára.

Fekete Tanács (Black Council)

Ez a tüzes és vad sör egy 7%-os stout, fahéjjal és chilivel. Azoknak, akik szeretik a sárkányleheletre emlékeztető fűszeres ízt, ez lesz a kedvenc sörük, és Rhaenyra Targaryen követelését támogatják a Vastrónért való küzdelemben.

A Mad Scientist alapítója és vezérigazgatója, Szilágyi Tamás, elmon:dta

„Mindig is nagyon vártuk az együttműködés lehetőségét egy olyan nagy céggel, mint a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products. Hihetetlenül izgalmas, hogy olyan közkedvelt sorozatokat jeleníthetünk meg a söreinken, mint amilyen a Sárkányok háza. Elkötelezetten hűek maradunk az alapelvünkhöz, mely szerint csak minőségi, prémium söröket készítünk.”

Francois Simonetta, a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products képviselője, hozzátette:

„Nagy izgalommal tekintünk a Mad Scientisttel kötött megállapodás elé. Az HBO Sárkányok háza című sorozata csupán az első lépését jelenti a hosszú távú megállapodásunknak, és alig várjuk, hogy megmutathassuk a rajongóknak, mi mindent álmodik még meg a Mad Scientist.”

A Sárkányok háza második évada június 17-től elérhető a Maxon és az HBO csatornáin.

Megjegyzés: Az ilyen együttműködések világszerte bevett gyakorlatként működnek. Ám hogy egy itthoni manufaktúra is köthetett egyet egy ekkora nemzetközi produkcióval, az elismerésmind a Mad Scientist-nek, mind a Max hazai képviselőinek. Gratula!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb