Oldalunk jelenleg átalakítás alatt áll! Ha hibát vagy anomáliát tapasztalsz, tudunk róla, csak még nem jutottunk oda. :) Türelmedért hálás köszönet!

MOVIE Reels

Most vagy soha! – Béláim, túltoltuk…

Mától a mozikban a Most vagy soha!, minden idők legdrágább és legnagyszabásúbb, történelmi húrokat pengető fikciós akciófilmje. Milyen lett? Nézd meg a spoilermentes kritikát!

Most vagy Soha! egy magyar történelmi kalandfilm, amely 1848. március 15-én játszódik, amikor a lánglelkű költő, Petőfi Sándor, a Nemzeti Dallal kirobbantja a magyar forradalmat. Az osztrák elnyomók egy titkosügynököt bíznak meg a feladattal, hogy állítsa meg a felkelést.

A film főszereplői között találjuk Berettyán Nándort, Mosolygó Sárát, Horváth Lajos Ottót, Koltai-Nagy Balázst, Fehér Tibort, Jászberényi Gábort és Lukács Sándort. A rendező, Lóth Balázs, a magyar történelem ezen fontos pillanatát eleveníti meg a vásznon.

Most vagy Soha! nem csupán egy történelmi eseményt mutat be, hanem az emberek szenvedélyét, hősiességét és a szabadság iránti vágyat is. A film akciójelenetekkel, egyedi látvánnyal és mély érzelmekkel rendelkezik. Az állítólagos történelmi hűség és a karakterek miatt a nézők egy része könnyen magukba szippantja a múltat és a forradalom szellemét.

Most vagy Soha! egy olyan alkotás, amely nem csak a magyar történelem iránt érdeklődőket, hanem mindenkit érint. A film szeretné bemutatni, hogy a szabadságért és az igazságért való küzdelem sosem ismer határokat, és mindig érdemes érte harcolni. A történelmi események mellett a karakterek személyes drámái is megérinthet a nézőket, és akár emlékezetes élményt nyújtanak.

Őszintén: valójában nekem egy kicsit túltolt az egész, de ha nagyon akarnám, tudnám szeretni.

Most vagy soha!

Izgalom - 5.5
Pátosz - 1.3
Zene - 6.7
Rendezés - 2.9
Karakterfejlődés - 0
Filmélmény - 1.5

3

Pont

a Most vagy soha! nem csak a filmélmény miatt lett megosztó, hanem minden , rárakódott politikai réteg miatt. Ezt én nem veszem figyelembe, próbálom tisztán filmként értékelni. A pontok is erre vonatkoznak.

User Rating: No Ratings Yet !

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb