Oldalunk jelenleg átalakítás alatt áll! Ha hibát vagy anomáliát tapasztalsz, tudunk róla, csak még nem jutottunk oda. :) Türelmedért hálás köszönet!

TECH Reels
Kiemelt

Asus TUF Gaming GT502 gépépítés 2023 – Inkompetech

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén is megszivattam magam egy gépépítéssel, ami idén tele volt meglepetésekkel, köszönhetően az Asus-nak. Imádom őket 😀

Ha az alkatrészek érdekelnek, helyezz a linkre egy ujjlenyomatot, és máris indul (elég high tech megoldás nem? 😮)

A ProArt RTX™ 4070 Ti OC edition
ProArt X670E-CREATOR WIFI
ProArt Display PA279CRV
TUF Gaming GT502
TUF Gaming LC II 360 ARGB
ROG STRIX 850G 850W
AMD processzor
További ajánlatok

A Videókártya

ProArt GeForce RTX™,azon belül is a 4070 Ti OC egy kiváló teljesítményű grafikus kártya, amelyet a ASUS tervezett a kreatív szakemberek és tartalomkészítők számára. Nézzük meg, miért érdemes figyelni erre a kártyára! 🎮

 • Ada Lovelace Architektúra: A GeForce RTX 4070 Ti az Ada Lovelace architektúrára épül, amely új szintre emeli a teljesítményt és a hatékonyságot. A CUDA magok száma 7680, a memória pedig 12 GB GDDR6XA kártya 285 W energiafogyasztással rendelkezik.
 • DLSS 3: A 4. generációs Tensor magok segítségével a DLSS 3 akár 4x teljesítményt is nyújthat a hagyományos rendereléshez képest. Ez lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb munkát a kreatív projektek során.
 • Ray Tracing: A 3. generációs RT magok a valósághű és lenyűgöző grafikát hozzák el. A ray tracing technológia révén a fények és árnyékok még valóságosabban jelennek meg a képernyőn.
 • Hűtés és Design: A 2,5 slotos kialakítás lehetővé teszi a nagyobb hűtőbordák és ventilátorok használatát. Az Axial-tech ventilátorok 21%-kal több levegőt mozgatnak, így a kártya hűvösebb marad. A 0 dB technológia pedig csendes működést biztosít könnyű feladatok vagy játékok közben.

A videokártya tehát, mármint a 4070 Ti OC (ProArt GeForce RTX™) egy kompakt, de erőteljes kártya, amely ideális választás lehet a kreatív munkához és a játékokhoz is.

Mindennek az alapja

Bizony, a ProArt X670E-CREATOR WIFI egy zseniális, ATX méretű AMD Ryzen™ 7000 Series processzorokhoz tervezett alaplap, amely a kreatív szakemberek és tartalomkészítők igényeit szem előtt tartja. Nézzük meg, miért érdemes figyelni erre az alaplapra! 🎨

 • Teljesítmény és Kapacitás: A ProArt X670E-CREATOR WIFI maximálisan kihasználja a legújabb AMD Ryzen™ 7000 Series processzorok teljesítményét. A 16+2 csapatmunkával kialakított tápellátás, a DDR5 memória és a PCIe 5.0 támogatás mind hozzájárulnak a hatékony munkavégzéshez. Az alaplap gyors és megbízható adatátvitelt biztosít a USB4 ®10 Gb és 2.5 Gb Ethernet, valamint a WiFi 6E segítségével.
 • Stílus és Elegancia: A ProArt X670E-CREATOR WIFI professzionális, elegáns és precíz megjelenést nyújt a tartalomkészítőknek. A fekete és arany színek harmonikus kombinációja, valamint a fémes arany részletek emelik ki az alaplap stílusát. Félig átlátszó I/O burkolat pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók betekintést nyerjenek a prémium csatlakozókba.
 • Kiemelkedő Funkciók:
  • USB4 ® Csatlakozások: Két USB4 ® port akár 40 Gbps sebességű adatátvitelt tesz lehetővé. Ezen keresztül akár egy 8K vagy két 4K színkalibrált monitor is csatlakoztatható.
  • WiFi 6E: Az onboard WiFi 6E technológia kihasználja az újonnan elérhető 6 GHz sávot, így ultra-gyors vezeték nélküli hálózati sebességet és jobb teljesítményt nyújt sűrűn lakott környezetben.
  • 10 Gb & 2.5 Gb Ethernet: Két Ethernet port lehetővé teszi a gyors adatátvitelt, akár 2.5 Gb internetezéshez vagy feltöltéshez, akár 10 Gb helyi hálózati tároláshoz (NAS).

Az ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI minden szempontból kiváló választás a kreatív munkához és a hatékony produktivitáshoz! 💡🖥️

TUF Gaming GT502

A TUF Gaming GT502 moduláris, két kamrás bemutató ház, amely akár három pozíciót is támogat egy 360 mm-es radiátorhoz vagy akár tizenhárom 120 mm-es ventilátorhoz a fejlett hűtési teljesítmény érdekében1. Ez a ház üvegpanelekkel, USB Type-C porttal és eszközmentes oldalpanelekkel rendelkezik. Akár három 360 mm-es radiátort vagy tizenhárom 120 mm-es ventilátort is támogat a fejlett hűtési teljesítmény érdekében1. A ház kiváló választás lehet a kreatív munkához és a játékokhoz is!

Én meg összeépítem jól…

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb