Oldalunk jelenleg átalakítás alatt áll! Ha hibát vagy anomáliát tapasztalsz, tudunk róla, csak még nem jutottunk oda. :) Türelmedért hálás köszönet!

TECH Reels

Akkorát üt, mint Tyson! – LG UltraGear 45GR95QE B

Hát mit mondjak? Kötekednék, de nem nagyon tudok…
Ha érdekelnek a technikai paraméterek részletesebben, itt megtalálod őket:
https://www.lg.com/hu/monitorok/lg-45gr95qe-b
https://www.lg.com/hu/monitorok/lg-27gr95qe-b

Miért Tyson?

Az LG UltraGear 45GR95QE-B egy lenyűgöző ultrawide játékmonitor, amely dominálja az asztalodat, és 800R görbülete megtéveszti az érzékeket. Bár ára hihetetlenül magas, és a 4K rajongók észrevehetik a különbséget ezen a 4K panelen, az OLED képességei és a funkciók arzenálja majdnem indokolja az árcédulát1.

45GR95QE-B egy 45 hüvelykes, 21:9 képarányú, drámai görbült OLED kijelzővel rendelkezik, amelyben úgy érezheted magad, mintha tényleg a játékban lennél. Az LG UltraGear OLED segítségével a következő szintű játékélményt élheted át.

LG UltraGear – Világelső 240Hz frissítési ráta OLED monitor

Készülj fel a sima játékra az ultra-gyors 240Hz-es OLED kijelzővel. A gyorsabb sebesség lehetővé teszi, hogy gyorsan reagálj az ellenfelekre, és mindig egy lépéssel előttük legyél.

Hagyj hátra minden késést

Élvezd a simább jeleneteket kevesebb késéssel vagy szellemképpel az  OLED majdnem azonnali 0,03 ms (GtG) válaszidejének köszönhetően.

LG UltraGear – 2 év UltraGear OLED garancia

Játssz nyugodtan. Ez az UltraGear OLED játékmonitor korlátozott két éves garanciával rendelkezik, amely az OLED kijelzőpanelre is kiterjed. A garancia részleteiről lásd a garancia információkat ezen az oldalon.

Az LG UltraGear 45GR95QE-B egy izgalmas és gondolkodásra késztető alkotás, amely a játékosoknak és a kreatív szakembereknek egyaránt ajánlott.

Én még mindig nem vagyok gamer, de ennyi év után megszerettem a gamer termékeket. És nem csak az rgb LED-ek miatt… Ez a monitor valóban egyedülállóan szép, kecses. És a külcsíny nem ment a belbecs rovására sem szerencsére, mert technikailag is ott van a szeren…

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb