Oldalunk jelenleg átalakítás alatt áll! Ha hibát vagy anomáliát tapasztalsz, tudunk róla, csak még nem jutottunk oda. :) Türelmedért hálás köszönet!

MOVIE Reels

3 Disney+ film + akció + nyereményjáték!

Van néhány olyan film az életünkben, ami sokkal többet jelent nekünk, mint másnak. Olyan személyes kapcsolódásunk van vele, ami rendkívül különleges. Ebben a videóban mutatok 3 olyan filmet/sorozatot ami nekem ilyen, ráadásul mind elérhető a Disney+-on!

Ha most regisztrálnál, vagy visszatérőként újra előfizetnél a szolgáltatásra, ennél jobb lehetőség nincs rá! Ugyanis szeptember 6. és 20. között most az első 3 hónapra havi párszáz forintért fizethetsz elő.

https://www.disneyplus.com

A szolgáltatásról

Disney+ egy népszerű streaming szolgáltatás, amely 2019. november 12-én indult az Egyesült Államokban, majd fokozatosan világszerte több országban, köztük Magyarországon is elérhetővé vált1. De miért vált ennyire népszerűvé, és miért érdemes a figyelmünket ráirányítani?

  1. Exkluzív tartalmak: A platform a Disney, a Marvel, a Pixar, a Star Wars, a National Geographic és más híres márkák otthona. A felhasználók itt találhatnak exkluzív saját gyártású filmeket és sorozatokat, amelyeket más streamingszolgáltatóknál nem találnak meg. A Disney+ kínálata magában foglalja a Walt Disney Animation Studios klasszikusait, a Pixar remekműveit, a Star Wars-szériát, a Marvel-moziuniverzumot és a National Geographic dokumentumfilmjeit is1.
  2. Kényelmes streaming: Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezhessék a világ legnagyszerűbb történeteit bárhol és bármikor. Több ezer órányi sorozat, film és saját gyártású műsor közül válogathatnak, és akár négy készüléken is élvezhetik a tartalmakat1.
  3. Gyerekbarát funkciók: Gondoskodik a család biztonságáról a szülői felügyeleti funkciókkal. A gyerekeknek készült profilok és a korlátozott tartalmak segítenek a szülőknek abban, hogy ellenőrizzék, mit néznek a gyermekeik1.

Összességében a Disney+ a minőségi tartalmak, a kényelmes streaming és a gyerekbarát funkciók kombinációjával vált egyre népszerűbbé a streaming világában. Érdemes felfedezni, hogy milyen izgalmas történetek várnak ránk a Disney+ kínálatában!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb