Oldalunk jelenleg átalakítás alatt áll! Ha hibát vagy anomáliát tapasztalsz, tudunk róla, csak még nem jutottunk oda. :) Türelmedért hálás köszönet!

TECH Reels

Sony Xperia 1 V teszt a pécsi fényfesztiválon

Ez engem is meglepett

A Sony Xperia 1 V a legújabb csúcstelefon a japán gyártótól, amely kiemelkedő kamerarendszerrel rendelkezik. Az új, dupla rétegű szenzor és az AI támogatásnak köszönhetően a telefon még rossz fényviszonyok között is kiválóan teljesít.

Ebben a videóban a pécsi fényfesztiválon tesztelem a telefont, hogy megtudjam, valóban javultak-e az éjszakai fotózás és videózás képességei. A videóban megnézheted, hogy milyen képeket és videókat készíthetünk a telefonnal a fényfesztivál fényei között.

Részleteket a telefonról itt találsz!

Sony Xperia 1 V technikai adatok

Sony Xperia 1 V kamerája a dupla rétegű szenzor és az AI támogatás révén kiváló teljesítményt nyújt rossz fényviszonyok között is. Engedd meg, hogy részletesebben kifejtsem:

Éjszakai fotózás és videózás

A dupla rétegű szenzor és az AI támogatás lehetővé teszi, hogy a Sony Xperia 1 V kiváló minőségű képeket és videókat készítsen sötétben is. Az OIS (optikai képstabilizátor) segít csökkenteni a rázkódást, így a képek élesek és részletgazdagok maradnak. Az AI algoritmusok tovább finomítják a képek minőségét, optimalizálva a kontrasztot és a zajszűrést.

Videók

A készülék képes 4K felbontású videókat rögzíteni HDR támogatással. Az OIS és az EIS (elektronikus képstabilizátor) együttműködése lehetővé teszi, hogy a videók simák és élesek legyenek, még rossz fényviszonyok között is.

Összességében a telefon kamerája kiváló választás lehet azoknak, akik szeretnének magas minőségű képeket és videókat készíteni, függetlenül a fényviszonyoktól.

A fő kamera aSony ExmorT IMX 888 érzékelőt használja. Ez egy többaspektusú 1/1,35 hüvelykes képérzékelő52 MP felbontással (48 MP hatékony), 1,12 µm-es pixelekkelA kamera egy stabilizált (OIS) 24 mm-es f/1.9 lencsével rendelkezik1. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy a telefon kiváló minőségű képeket készítsen még rossz fényviszonyok között is.

A videóban teszteljük a következőket:

Éjszakai fotózás
Éjszakai videózás
Színvisszaadás
Élességet
Zajszint

Sony Xperia 1 V Low Light

Fótó - 9.3
Videó - 8.9
Színhúség - 8.4
Élesség - 9.5
Zajszint - 9.5

9.1

Pont

Abszolút elégedett vagyok, a telefon szinte tökéletesen leképezte a valódi fényviszonyokat, nem tolta túl a szaturációt vagy a kontrasztot. Nem insta kompatibilisek a képek azonnal még teljesen, de nem is ezért szeretjük a Sony Xperia-t, hanem mert a valóságot adják vissza. Jobban mint bármely más márka.

User Rating: No Ratings Yet !

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb