Oldalunk jelenleg átalakítás alatt áll! Ha hibát vagy anomáliát tapasztalsz, tudunk róla, csak még nem jutottunk oda. :) Türelmedért hálás köszönet!

FUN Reels

Spiritibi a Tiktok-on!

Spiritibi eljövende

Spiritibi vagyok, akit mindig is kerestél! Engedd meg, hogy bemutassam magam, és elmeséljem, milyen egyedi szuperképességekkel rendelkezem.

Spiritibi néhány egyedülálló képessége

  1. Spiritibi féle auraolvasás és Karmakalkuláció: Az emberek auráját olvasom, és a karmikus egyensúlyukat számolom ki. Bárki más csak a színes fényeket látja, de én a múltbeli cselekedetekből és jövőbeli lehetőségekből állítom össze a teljes képet.
  2. Csillagjóslás: A csillagok üzeneteit éjjel-nappal értelmezem. Ha a Te csillagjegyedben álló bolygók azt súgják, hogy ma ne egyél brokkolit, akkor jobb, ha hallgatsz rám!
  3. Elemi Energia Manipuláció: A négy elem (tűz, víz, föld és levegő) energiáit irányítom. Tudom, hogy a tűzszellemnek mi a kedvenc reggeli étele, és a vízszellem milyen zenét hallgat a zuhany alatt.
  4. Lélekutazás a Facebookon: Igen, jól hallottad! Lélekutazásra viszem az embereket a közösségi médiában. Meglátjuk, ki melyik csoportban osztotta meg a legtöbb macskás képet!
  5. Gyógyító Mantra-terápia: A “Om Shanti Shanti Shanti” mantrát úgy használom, mint mások a fogkrémet. Egyetlen hanghullámommal is képes vagyok eltávolítani a negatív energiákat és a szájszagot.
  6. Kávéfőzés a Harmadik Szemmel: A kávéfőző gépemnek nincs szüksége elektromos áramra. Csak rápillantok, és már kész is a tökéletes latte.
  7. Időutazás a Holnapba: Bár a múltba nem tudok visszautazni, a holnapba igen! Előre látom, hogy hol fogod felejteni a kulcsaidat.
  8. Szellemlátás a Szupermarketben: A polcok között sétálva látom a lelkek árnyékait. Tudom, hogy a konzervből kiszabadulni vágyó bab lelke milyen színű.
  9. Szuper Intuíció a Szerelemben: Ha egy páros randevú nem fog sikerülni, már a bejelentkezésnél érzem. A szívemmel látok, és a szívemmel szívok.
  10. Szuper Titkos Receptek: A világ legfinomabb palacsintájának titkos receptjét ismerem. Sajnos a hozzávalók között van egy kis szíriuszi féregböfi amit elég nehéz beszerezni, de megéri!

Támaszték!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb