Oldalunk jelenleg átalakítás alatt áll! Ha hibát vagy anomáliát tapasztalsz, tudunk róla, csak még nem jutottunk oda. :) Türelmedért hálás köszönet!

TECH Reels

iPhone 7 Dealer bemutató

Szia Uram, iPhone 7 érdekel?

iphone 7

Nézd meg ezt a csodát, az iPhone 7-et, amit itt tartok a kabátom alatt. Nem akarok nagy hűhót csapni, de ez a kis szerkezet olyan, mintha egy zsebben hordható űrhajó lenne. Tudod, miért? Mert az Apple A10 Fusion chip miatt ez a telefon gyorsabb, mint a villám. És nem csak gyors, hanem okos is, mint egy rakéta tudósa.

Nézzük csak, mi van az iPhone 7 motorháztető alatt! Egy 12 MP-es kamera, ami olyan képeket lő, hogy eldobod az agyad. És ha videót akarsz felvenni, akkor kapaszkodj meg, mert 4K-ban rögzít. Azaz négyezer! Nem viccelek, barátom, ez a telefon olyan éles képet ad, hogy látod a hangyák pofaszakállát is.

A kijelzőjeRetina HD, 4,7 hüvelyk diagonális méretben. Olyan színeket és részleteket látsz rajta, hogy azt hinnéd, beleugrottál egy festménybe. És ne aggódj a víz miatt, mert ez a kis drága IP67 besorolású, ami azt jelenti, hogy akár egy méter mély vízben is bírja harminc percig. Szóval ha véletlenül a kádba esik, nem kell temetést rendezned neki.

És a biztonság? Van itt Touch ID, ami azt jelenti, hogy csak a te ujjlenyomatoddal nyílik ki. Mint egy titkos ügynök, aki éppen be akar lépni a főhadiszállásra.

De hallgasd csak, ez még nem minden. Az iOS 10 rendszerrel jön, ami olyan simán fut, mint a vaj. És nem kell aggódnod a tárhely miatt sem, mert van itt 32GB, 128GB, és ha igazán nagyot akarsz álmodni, akkor 256GB is.

Szóval, mit szólsz? Nem akarok nyomulni, de ha egy ilyen csodát akarsz a zsebedben hordani, akkor ne habozz. Csak gyere közelebb, és nézd meg ezt a kis remekművet. De gyorsan tedd, mert nem maradok itt sokáig, tudod, az utcák tele vannak fülesekkel. Csak te és én tudjuk, hogy ez a telefon mennyire menő, szóval ne hagyd ki a lehetőséget!

 

Támogatás
Kövess
Támogatás

Ha szívesen hozzájárulnátok munkánkhoz, hálásak vagyunk érte. Támogatásaitokat kisfiunk gyógyulását segítő alapítványunk számlaszámára tudjátok eljuttatni. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a felajánlott összegeket kizárólag kisfiunk egészségügyi ellátására és rehabilitációjára használjuk fel.

Az Együtt Marciért Alapítvány számlaszáma: 11742513-21456468 (Közlemény rovatban kérjük feltüntetni: Adomány).

Felhívjuk figyelmeteket, hogy alapítványunk jelenleg még nem rendelkezik közhasznú státusszal, de minden támogatást mélyen értékelünk és köszönünk szívből.

Kövess

Inkább ezeken a platformokon, mint élőben:

Tiktok: https://www.tiktok.com/@thereelcrew

Instagram: https://www.instagram.thereelcrew.hu

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb