Oldalunk jelenleg átalakítás alatt áll! Ha hibát vagy anomáliát tapasztalsz, tudunk róla, csak még nem jutottunk oda. :) Türelmedért hálás köszönet!

TECH Reels

SjCam SJ4000+ WiFi bemutató

Az SJCAM SJ4000+ WiFi a Kalandok Digitális Szemtanúja

Az SJCAM SJ4000+ WiFi akciókamera a kalandvágyók és az extrém sportok szerelmeseinek tökéletes társa. Ez a kis méretű, de nagy teljesítményű eszköz úgy lett megalkotva, hogy minden körülmények között megbízhatóan rögzítse a felhasználó kalandjait. A Full HD videofelbontás, a 12Mpx fotómód, és a 2″ LCD kijelző csak néhány azok közül a jellemzők közül, amelyekkel ez a kamera kiemelkedik a piacon.

 
sj4000 wifi

Kiváló Képminőség és Felbontás

Az SJ4000+ WiFi akciókamera Full HD (1920x1080p) felbontású videókat készít, amelyek élessége és részletgazdagsága lenyűgöző. A 12MP-es fotómód lehetővé teszi, hogy a felhasználók magas felbontású képeket készítsenek, amelyek megörökítik a legapróbb részleteket is.

Stabilizáció és Látószög

Bár a kamera nem rendelkezik giroszkópos képstabilizátorral, a 170°-os ultra széles látószögű optika biztosítja, hogy a felvételek dinamikusak és lenyűgözőek legyenek. A széles látószög lehetővé teszi, hogy a felhasználók szélesebb perspektívából rögzítsék kalandjaikat.

WiFi Képesség és Konnektivitás

Az SJ4000+ WiFi beépített WiFi-vel rendelkezik, amely 2.4 GHz-es frekvencián működik. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy okostelefonjukon keresztül vezéreljék a kamerát, valamint valós időben osszák meg felvételeiket.

Vízállóság és Tartósság

A kamera vízálló házzal rendelkezik, amely akár 30 méter mélységig is védelmet nyújt. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók bátran merülhetnek alá a víz alatti világba, anélkül, hogy aggódniuk kellene a kamera biztonságáért.

Akkumulátor és Tárhely

Az SJ4000+ WiFi akciókamerában egy 900 mAh kapacitású akkumulátor található, amely hosszú ideig képes táplálni a készüléket. A kamera microSD kártyával bővíthető, így a felhasználók akár 64 GB-ig terjedő tárhelyet használhatnak a felvételeik tárolására.

 
Sj4000 Wifi

Összegzés

Az SJCAM SJ4000+ WiFi akciókamera egy kiváló választás azok számára, akik szeretnék digitálisan megörökíteni kalandjaikat. A kamera kiváló képminősége, széles látószöge, WiFi képessége, vízállósága és hosszú üzemideje miatt különösen ajánlott azoknak, akik aktív életmódot élnek. Legyen szó búvárkodásról, hegyi kerékpározásról, vagy akár egy egyszerű kirándulásról, az SJCAM SJ4000+ WiFi akciókamera megbízhatóan rögzíti a pillanatokat, amelyeket később újra átélhetünk.

 
Támogatás
Kövess
Támogatás

Ha szívesen hozzájárulnátok munkánkhoz, hálásak vagyunk érte. Támogatásaitokat kisfiunk gyógyulását segítő alapítványunk számlaszámára tudjátok eljuttatni. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a felajánlott összegeket kizárólag kisfiunk egészségügyi ellátására és rehabilitációjára használjuk fel.

Az Együtt Marciért Alapítvány számlaszáma: 11742513-21456468 (Közlemény rovatban kérjük feltüntetni: Adomány).

Felhívjuk figyelmeteket, hogy alapítványunk jelenleg még nem rendelkezik közhasznú státusszal, de minden támogatást mélyen értékelünk és köszönünk szívből.

Kövess

Inkább ezeken a platformokon, mint élőben:

Tiktok: https://www.tiktok.com/@thereelcrew

Instagram: https://www.instagram.thereelcrew.hu

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb