Oldalunk jelenleg átalakítás alatt áll! Ha hibát vagy anomáliát tapasztalsz, tudunk róla, csak még nem jutottunk oda. :) Türelmedért hálás köszönet!

TECH Reels

G-EYE 700 teszt előzetes

A Geonaute G-EYE 700 Akciókamera Tesztje: Egy Kaland a Decathlonban

Amikor a Geonaute G-EYE 700 akciókamerát a kezünkbe vettük, tudtuk, hogy nem lesz szokványos tesztelés. Nem vagyunk híresek a természetjárásról, de a kamera megérdemelte, hogy alaposan szemügyre vegyük. Így született meg az ötlet: miért ne tennénk próbára a kamerát ott, ahol azt gyártják? A Decathlon üzleteiben biztosan találunk megfelelő környezetet a tesztelésre.

Az első akadály a csömöri Decathlon üzletének megtalálása volt. A navigáció és a helyismeretünk próbára tételével végül sikerült célba érnünk, és elkezdhettük a tesztelést.

A sorozat következő részében egy egyedi G-EYE 700 tesztet mutatunk be, amely nem csak a kamera képességeit, hanem a kalandos tesztelési folyamatot is bemutatja. Ez a teszt nemcsak azért különleges, mert a második ilyen jellegű volt a csatornánk történetében, hanem mert 2016 óta, amikor még Broadtest néven futottunk, rengeteg más akciókamerát is kipróbáltunk.

Az évek során sokféle kamerát teszteltünk, bemutattunk és kipróbáltunk, így széleskörű tapasztalatra tettünk szert ezen a területen. Akiket érdekelnek az akciókamerák, azoknak ajánljuk, hogy keressenek rá a “akciókamera” szóra a keresőben, vagy nézzenek körbe a TECH kategóriában, ahol további teszteket és bemutatókat találhatnak.

A G-EYE 700 tesztje különösen izgalmas volt, hiszen a Decathlonban történő tesztelés egyedülálló lehetőséget biztosított számunkra, hogy a kamerát extrém körülmények között is kipróbálhassuk. A teszt során a kamera minden funkcióját alaposan megvizsgáltuk, beleértve a képstabilitást, a felbontást, és a vízállóságot is.

Összességében a G-EYE 700 akciókamera kiválóan teljesített a tesztek során, és bátran ajánljuk mindazoknak, akik egy megbízható és sokoldalú kamerát keresnek kalandjaik megörökítésére. Ha még kapható, érdemes utánanézni a Decathlon weboldalán vagy más forgalmazóknál, hogy saját maguk is megtapasztalhassák a kamera által nyújtott lehetőségeket.

Ha még kapható, többek között itt is utána tudsz nézni.

Támogatás
Kövess
Támogatás

Ha szívesen hozzájárulnátok munkánkhoz, hálásak vagyunk érte. Támogatásaitokat kisfiunk gyógyulását segítő alapítványunk számlaszámára tudjátok eljuttatni. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a felajánlott összegeket kizárólag kisfiunk egészségügyi ellátására és rehabilitációjára használjuk fel.

Az Együtt Marciért Alapítvány számlaszáma: 11742513-21456468 (Közlemény rovatban kérjük feltüntetni: Adomány).

Felhívjuk figyelmeteket, hogy alapítványunk jelenleg még nem rendelkezik közhasznú státusszal, de minden támogatást mélyen értékelünk és köszönünk szívből.

Kövess

Inkább ezeken a platformokon, mint élőben:

Tiktok: https://www.tiktok.com/@thereelcrew

Instagram: https://www.instagram.thereelcrew.hu

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb